Nasza oferta – ciasta

  • Galaretka kiwi

    Biszkopt przełożony śmietaną o smaku kiwi. pod zielona galaretką kryja się słodkie winogrona.
  • Ciasto tiramisu

    Biszkopt tradycyjny i czekoladowy a po między nimi krem śmietankowy o smaku tiramisu.
  • Ciasto malinowe na karmelowym spodzie

    Karmelowy biszkopt, śmietana i frużelina malinowa.
  • Ciasto węgierskie

    Czekoladowy biszkopt. W środku susz moczony w spirytusie z dodatkiem wiśni. Wszystko zatopione w czekoladowej śmietanie.
  • W-Ztka

    Czekoladowy biszkopt przekładany dwoma warstwami śmietany.
  • Pleśniak kiwi

    Kruche ciasto, kiwi, pianka z białka a na wierzchu kruszonka.
  • Pleśniak malinowy

    Kruche ciasto, maliny, pianka z białka a na wierzchu kruszonka.
  • Babka piaskowa

    Ciasto babkowe z kakaem. Posypana cukrem pudrem.
  • Ciasto kokosowe

    Ciasto biszkoptowe z kokosową śmietaną i kokosem zapiekanym z bezą. Obsypane wiórkami.
  • Rolada agarowa

    Biszkopt zwinięty z pianą agarową. W środku galaretka. Pyszne, różowe krążki uwielbiane przez dzieci i nie tylko.
  • Snikers

    Kruche ciasto, przełożone kremem waniliowym, blatem kokosowym z bezy i orzeszkami arachidowymi, z pysznym sosem toffii.
  • Biszkopt owocowy

    Ciasto biszkoptowo – tłuszczowe z wiśnią i budyniem. Dla zrównoważenia kwaśnych wiśni oblane lukrem.
  • Babka metrówka

    Ciasto babkowe, ciasto babkowe czekoladowe przekładane kremem śmietankowym z nutką wanilii. Oblane czekoladą.
  • Jabłecznik

    Ciasto biszkoptowo – tłuszczowe z jabłuszkami. Jabłuka przygotowujemy według własnej tradycyjnej receptury. Obsypane cukrem pudrem.
  • Ciasto chałwowe

    Ciasto biszkoptowe. Krem na bazie śmietany z brzeską chałwą. Polane sosem czekoladowym.
  • Galaretka z truskawkami

    Tradycyjny biszkopt z pyszną śmietaną zwieńczony galaretką z truskawkami. Ciasto uwielbiane przez wszystkich.
  • Ciasto wiśniowo czekoladowe

    Smak tortu w ciachu. Biszkopt czekoladowy plus tradycyjny przekładany czekoladową śmietaną oraz śmietaną z wiśniami. Polane płynną czekoladą.
  • Keks

    Ciasto babkowe. Wśrodku kolorowe bakalie. Oblany lukrem Najlepiej smakuje z gorącą kawą lub mlekiem.
  • Ciasto miodowe

    Kruche ciasto miodowe przekładane kremem śmietankowym. Zwieńczone słodką czekoladą. Przypomina smaki dzieciństwa.
  • Japończyk

    Biszkopt makowy z dodatkiem kaszy mannej. Przekładany bitą śmietaną. Wykończony sosem czelakoladowym i kruszoną bezą. Dostarcza wiele doznań smakowych.
  • Sernik

    Pyszny, puszysty, oparty na opracowanej przez nas recepturze sernik na kruchym spodzie. Posypany cukrem pudrem. Sam rozpływa sie w ustach.